İstanbul Hurdacı Sektöründe Önersan Hurda Metal Farkı

İstanbul hurdacı sektöründe yer alan firmalar arasında büyük bir müşteri portföyüne sahip bulunan firmamız İstanbul Anadolu yakası ve Avrupa yakası genelinde bireysel olsun kurumsal olsun birçok müşterisine profesyonel hurdacılık hizmeti sağlamaktadır. Firmamız piyasada adını sıkça duyacağınız maden ve Metal hurda çeşitlerinin tamamını güncel hurda fiyatları sınırları içerisinde satın almakta, aynı gün ödemenizi sağlamaktadır.

İstanbul hurdacıları olarak hurdacılık nedir? Sorusunu cevaplamak isteriz. Hurdacılık, insanoğlunun doğada kullanmamış olduğu artık ve atık halde bulunan hurdaları toplayıp tekrar insanların kullanımına sunmak üzere geri dönüşüm merkezlerinde yeni ürünlerin ortaya çıkarılma sürecine verilen tanımlamadır.

İstanbul hurda alan firmalar olarak hurda demir, hurda bakır, hurda alüminyum, hurda krom, hurda çinko, hurda kablo, hurda paslanmaz, hurda zamak, hurda kurşun, hurda talaş gibi birçok atık ürünü geri dönüşüme kazandırmak adına günün 7/24 saati aralıksız hizmet sağlamaktayız.

Hurdacı İstanbul Genelinin Temiz Nefes Almasını Sağlamaktadır

Hurdacı İstanbul için büyük önem taşımaktadır. Bildiğiniz üzere İstanbul Dünya genelinde popüler bir coğrafyada bulunmakta, geçmişi yüzyıllara dayanmaktadır. Önersan Hurda Metal olarak İstanbul Anadolu yakasında Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar geneline hurdacı olarak hizmet sağlamaktadır.

Hurdacılar olarak ayrıca İstanbul Avrupa yakasında yer alan Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Esenler, Esenyurt, Eyüpsultan, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kâğıthane, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri, Sultangazi, Şişli, Zeytinburnu genelinde de hurdacılık süreçlerini yürütmektedir.

Hurdacı İstanbul Anadolu Yakasında Neler Yapmaktadır?

Hurdacı İstanbul Anadolu yakası genelinde atık duruma gelmiş olan her çeşit maden ve Metal hurdasını geri dönüşüme kazandırmak, ülke ekonomisini kalkındırmak adına birçok başarılı sürece imza atmaktadır.

İstanbul Anadolu yakası hurdacı süreçlerimizde bölgede yer alan tüm semtlere hizmetimiz bulunmaktadır. Elinizde yer alan hurdaları nakit olarak değerinde satın almaktayız.

Anadolu yakası genelinde eğer siz de hurdacı arıyorsanız, arayın hemen gelelim. Tüm bireyse ve Kurumsal müşterilerimizden hurdalarını aynı gün nakit olarak almaktayız. Yüksek tonajlı her çeşit hurdayı almaktayız.

Hurdacı İstanbul Avrupa Yakasında Neler Yapmaktadır?

Hurdacı İstanbul Avrupa yakası genelinde yüksek tonajlarda atık ürünü satın alarak geri dönüşüme kazandırmaktadır. Ülkemiz, hurdacılık sektörünün günden güne geliştiği coğrafyalardan birisidir. Hurdalar bireysel ve Kurumsal müşterilerimizden satın alındıktan hemen sonrasında ayrıştırma işlemleri gerçekleştirilerek geri dönüşüm tesislerine iletilmektedir.

İstanbul Avrupa yakası hurdacı firması olarak işlevini kaybetmiş olan aletlerden, hurda karşılığı yıkım süreçlerimizde ortaya çıkan molozlar arasında yer alan hurdalardan ayrıştırmaları gerçekleştirip geri dönüşüme kazandırmaktayız. Avrupa yakası genelinde hurdacılıkla ilgili alım satım gerçekleştiren firmalar olarak müşterilerimize yüksek hurda fiyatları sunmakta, müşterilerimizin atık ürünlerini aynı gün adreslerinden değerinde nakit olarak satın almaktayız.

Hurdacı Telefonu Aramanızı Önersan Hurda Metal Olarak Sonlandırıyoruz

Hurdacı telefonu Google üzerinde yoğun olarak sorgulaması gerçekleştirilen kelimeler arasında yer almaktadır. İstanbul metropol bir şehir olduğu için, fabrika, sanayi siteleri, İnşaat alanları bu kalabalık şehrimizde yoğun olmasından dolayı her gün tonlarca atık ürün ortaya çıkmaktadır. Elinizde yer alan hurdaları alanında oldukça profesyonel olan, ömrünü bu sektöre vermiş, bu sektöre gönül bağlamış olan ekip arkadaşlarımız aynı gün ziyaret gerçekleştirip, yüksek fiyatta hurda ödemeleri sağlayıp hemen satın almaktadır.

Hurdacı numarası seçiminde dikkat etmeniz gereken en büyük etken hurdacının bulunduğunuz konuma yakın mesafede yer almasıdır. Firmamız İstanbul Anadolu yakası ve Avrupa yakası geneline günü birlik hizmet sağladığından dolayı bu kaygınızı da ortadan kaldırıyoruz. Alanında yenilikçi, teknolojik gelişimlere hızlı bir biçimde adapte olan, bugüne kadar kariyer basamaklarını çifter çifter tırmanmış olan firmamız kalitesinden ödün vermeden bugün de geleneksel hurdacılık sektörüne gönülen hizmetlerini sunmayı sürdürmektedir.

Hurda Alım Satım Süreçlerimizde Dikkat Etmeniz Gerekenler

Hurda alım satım süreçlerimizde dikkat etmeniz gereken hususlar arasında en önemlisi hurdaları satmak için bizi nereden aradığınız, elinizde ne kadar atık ürün bulunduğudur. Genellikle ülkemizde hurdaların en yoğun çıktığı bölge kalabalık olmasından, fabrika, şantiye alanlarının geniş bir yer kaplamasından dolayı İstanbul’dur. Alım satım süreçlerinde müşterilerimizden öncelikli olarak ellerinde yer alan atık ürünleri düzenli bir şekilde ayrıştırdıktan sonrasında whatsApp üzerinden bizlere resimlerini göndermeleri öncelikli isteklerimiz arasında bulunmaktadır.

Ayrıca blog içeriğimizden hurda alan yerler ile ilgili yazımızı inceleyip aklınıza takılan tüm hurda firmalarıyla ilgili süreçleri analiz edebilir, tercihinizi buna göre değerlendirebilirsiniz.