En Köklü Hurdacı Firması
Avcılar - Yeşilkent Mahallesi
Pazartesi-Pazar: 07:00 - 22:00

İstanbul Arnavutköy hurdacı
İstanbul Arnavutköy hurdacı

Arnavutköy Hurdacı Sektöründe Önersan Farkı

Arnavutköy hurdacı süreçlerimizde Önersan Hurda Metal olarak İstanbul Avrupa yakasında yer alan Arnavutköy ilçesine tüm mahallelere hizmet sağlamaktayız. Firmamız bölgede her çeşit maden ve Metal hurda türlerini müşterilerinden aynı gün değerinde nakit olarak satın almaktadır. Bölgede yer alan fabrikalardan, şantiyelerden, sanayi sitelerinden, bireysel ve Kurumsal müşterilerimizin tamamından hurdalarını değerinde nakit satın almaktayız.

Arnavutköy hurdacıları olarak bölgeden hurda demir, hurda bakır, hurda sarı, hurda çinko, hurda krom, hurda paslanmaz, hurda alüminyum, hurda kurşun, hurda talaş, hurda zamak, hurda akü gibi tüm hurdaları nakit ödemeyle satın almaktayız. Günün 7/24 saati alanında senelerin bilgi birikimine, deneyimine sahip firmamız aramanız durumunda anında adresinizi ziyaret edecektir.

Hurdacı Arnavutköy Firması Olarak Günün Her Saati Hizmet Sağlıyoruz

Arnavutköy hurda firması olarak yukarıda değinmiş olduğumuz hurdaların yanında ayrıca depo kesim işleri, fabrika söküm işleri, imalat atıklarını toplama işleri, sac hurdası alımı, jeneratör hurdası alımı yapıyoruz. Ayrıca ikinci el makine hurdası alımı, hurda duruma gelmiş ev aletlerinin alımı, kentsel dönüşüm hurdalarının alımı, atık duruma gelmiş kombi hurdalarının alımı gibi birçok süreci de bölgede sürdürmekteyiz.

Hurdacılar Arnavutköy genelinde ayrıca hurda akülerin alımlarını, bozuk klimaların alımlarını da gerçekleştirmektedir. Önersan Hurda Metal olarak bölgeden yüksek tonajlı hurdaları tercih ediyoruz. Firmamız geçmişten günümüze kadar kendisini sürekli geliştirmiş, gelişen teknolojiye de ayak uydurarak araç gereçlerini de on teknolojik donanımlarla tamamlamıştır. Siz de hemen firmamızı arayıp metal borsasına bağlı güncel hurda fiyatlarından atık ürünlerinizi firmamıza satabilirsiniz.

Arnavutköy En Yakın Hurdacı Olarak Hizmetinizdeyiz

Arnavutköy en yakın hurdacı firması olarak ilçeye bağlı tüm mahallelerden hurda alımı gerçekleştirmekteyiz. Firmamızın başlıca hurda alımı sağladığı bölgeler Anadolu Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Boğazköy Mahallesi, Çilingir Mahallesi, Durusu Mahallesi, Hadımköy Mahallesi, Hicret Mahallesi, Karaburun Mahallesi, Mavigöl Mahallesi, Nenehatun Mahallesidir. Ayrıca Taşoluk Mahallesi, Yassıören Mahallesi, Yeşilbayır Mahallesi, Adnan Menderes Mahallesi, Baklalı Mahallesi, Bolluca Mahalleside hurdacı olarak Arnavutköy genelinde alım bölgelerimizdir.

En yakın hurdacı Arnavutköy genelinde yukarıda yer alan mahalleler dışında Deliklikaya Mahallesi, Fatih Mahallesi, Haraççı Mahallesi, İmrahor Mahallesi, Karlıbayır Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Tayakadın Mahallesi, Yavuz Selim Mahallesi gibi bölgelerden de alım sağlamaktadır. Ayrıca Yunus Emre Mahallesi, Arnavutköy Merkez Mahallesi, Balaban Mahallesi, Boyalık Mahallesi, Dursunköy Mahallesi, Hacımaşlı Mahallesi, Hastane Mahallesi, İslambey Mahallesi, Sazlıbosna Mahallesi gibi bölgelere de hizmet sağlamaktadır.

Arnavutköy hurda alımı süreçlerimizde son olarak Terkos Mahallesi, Yeniköy Mahallesi gibi mahallelerde sıkça hurda alımı sağladığımız bölgeler arasında bulunmaktadır.

Önersan Hurda Metal olarak ayrıca Arnavutköy bölgesine komşu olan Çatalca hurdacı süreçlerimizde de bölge halkına bireysel ve Kurumsal olarak hizmet sağlamaktayız. Siz de Çatalca bölgesinden firmamızı hemen arayabilirsiniz.

Hurdacı İstanbul genelinde hangi ilçelere hizmet sağlamaktadır? Sorusunun cevabını da hizmet bölgemiz sayfasından inceleyebilirsiniz.

HEMEN ARAYIN