En Köklü Hurdacı Firması
Avcılar - Yeşilkent Mahallesi
Pazartesi-Pazar: 07:00 - 22:00

İstanbul Beylikdüzü hurdacı
İstanbul Beylikdüzü hurdacı

Beylikdüzü Hurdacı Firması Olarak Önersan Yanınızda

Beylikdüzü hurdacı sektörüne gönül bağlamış bir firma olarak Önersan Hurda Metal bölgeden her çeşit atık ürünü bireysel ve Kurumsal müşterilerinin adreslerinden aynı gün satın alarak geri dönüşüme kazandırmaktadır. Firmamız bölgenin en eski geri dönüşüm süreçlerini yürüten hurdacılık firmaları arasında bulunmaktadır.

Beylikdüzü hurdacıları olarak bölgeden her çeşit hurda demir, hurda bakır, hurda alüminyum, hurda talaş, hurda sarı, hurda krom, hurda paslanmaz, hurda kablo, soyma bakır hurdalarını yüksek hurda fiyatlarıyla satın alıyoruz. Önersan Hurda Metal olarak müşterilerimize metal borsasına bağlı en güncel hurda fiyatlarını sunuyoruz.

Beylikdüzünde ki hurdacılar olarak günün 7/24 saati bölgeye senelerin bilgi birikimine, tecrübesine, deneyimine sahip ekibimizi yönlendiriyoruz. Siz de elinizde yer alan hurda akü, hurda jeneratör, hurda kombi, hurda klima gibi atık duruma gelmiş ürünleri firmamızı arayıp yüksek hurda fiyatlarından firmamıza satabilirsiniz.

Hurdacı Beylikdüzü Bölgesine Ne Gibi Katkılar Sağlar?

Beylikdüzü bölgesinde yaşayan insanların temiz bir hava soluması, temiz oksijeni içlerine çekebilmeleri adına doğayı katledecek tüm atıkları toplamakta, geri dönüşüme kazandırmaktadır. Böylece bölgenin hurda yığınları ile dolmasını engellemekle birlikte, doğayı temiz bir şekilde gelecek kuşaklara da aktarmaktadır.

Hurdacılar Beylikdüzü geneline bölgenin kalabalık olmasından dolayı, günü birlik hizmetlerini sıkça sağlamaktadır. Firmamız bölgeye komşu olan Avcılar Yeşilkent mahallesinde faaliyet göstermesinden dolayı sıkça müşteri ziyaretlerini Beylikdüzü genelinde gerçekleştirmektedir. Bölge genelinden elinizde bulunan atık ürünlerin resimlerini varsa videolarını whatsApp üzerinden firmamıza iletmeniz durumunda en kısa süre içerisinde ekiplerimizi adresinizi ziyaret edeceklerdir.

Beylikdüzü En Yakın Hurdacısı Olarak Önersan Hizmetinizde

Beylikdüzü en yakın hurdacı firması olarak Beylikdüzü genelinde bulunan tüm mahallelerde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Araç parkurumuzun geniş olmasından, ekip arkadaşlarımızın kalabalık olmasından dolayı aynı anda birçok mahallede müşterilerimizin adreslerini ziyaret edebilmekteyiz.

En yakın hurdacı Beylikdüzü genelinde hangi mahalleleri ziyaret eder? Sorusunun cevabını da içeriğimizde bulabilirsiniz. Önersan Hurda Metal Beylikdüzü’ne bağlı Adnan Kahveci Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Kavaklı Mahallesi, Yakuplu Mahallesi, Barış Mahallesi bölgelerinde hurdacı olarak faaliyet göstermektedir. Ayrıca Dereağzı Mahallesi, Marmara Mahallesi, Büyükşehir Mahallesi, Gürpınar Mahallesi, Sahil Mahallesi de hurdacı olarak faaliyet gösterdiğimiz Beylikdüzü mahalleleri arasında yer almaktadır.

Önersan Hurda Metal olarak İstanbul hurda alan yerler olarak hizmet bölgelerimiz sayfamızdan hizmet sağladığımız tüm ilçelerle ilgili bilgilere ulaşabilir, içeriklerimizi de inceleyebilirsiniz.

Ayrıca bölgeye komşu olan, şubemizin de yer aldığı Arnavutköy hurdacı adlı hizmet bölgemizi inceleyerek bölgede sürdürmüş olduğumuz çalışmaları da inceleyebilirsiniz.

HEMEN ARAYIN