En Köklü Hurdacı Firması
Avcılar - Yeşilkent Mahallesi
Pazartesi-Pazar: 07:00 - 22:00

Ataşehir Hurdacı

Ataşehir hurdacı firmamız en yüksek fiyatlar ile her yerden hurda alımı yapmaktadır. Ataşehir bölgesinde her adresten demir hurdası, krom hurdası, bakır hurdası, nikel hurda, alüminyum hurdası, kurşun hurdası, çelik hurdası ve diğer tüm hurdalar Ataşehir hurdacı firmamız tarafından toplanır. Hurdacı firması her sene tonlarca hurdayı geri dönüşüme kazandırarak çevre kirliliğinin önlenmesine büyük katkı sağlar.

Çatı söküm hizmeti hurdacı firmasının verdiği bir hizmettir. Çatı söküm işleri sonucunda büyük oranlarda demir hurdası ve diğer hurdalar elde edilir. Çatı sacı hurdası, çatı makası hurdası, çatı paneli hurdası gibi hurdalar hurdacı tarafından alınır.

Ataşehir Hurdacısı Demir Boru Hurda Alımı

Günümüzde her noktada sıvı taşınması veya nakliyesi amacını borular kullanılır. Çeşitli yapılarda olan boru hurdaları hurdacı firması tarafından alınmaktadır. Karşılaştığımız boru hurdalarının önemli bir kısmını PVC boru hurdaları oluşturur.

Aynı zamanda eski binalarda hurda demir boru hurdaları elde edilir. Özellikle doğalgaz tesisatının nakliyesinde demir boru hurda olarak kullanılmaktadır. Alüminyum borular, bakır borular, krom boru hurdaları hurdacı firması tarafından alınan boru hurdalarının içerisinde yer alınır. Plastik boru hurdaları ve akla gelebilecek tüm metallerden üretilmiş boru hurdaları hurdacı tarafından değerinden alınmaktadır.

Ataşehir Hurdacı Telefonu

Hurda satışı yapılmak istendiğinde yapmanız gereken tek şey hurdacı telefon numaraları üzerinden bizlere ulaşmak. 7 gün 24 saat bizimle iletişime geçerek hurda satış yapabilirsiniz. Hurda alımlarının tamamı peşin olarak yapılmaktadır.

Yerinden hurda alım hizmeti sunan hurdacı firması dilediğiniz zaman adrese giderek hurdaların tamamını alabilir. Toptan şekilde en yakın hurdacı hizmeti veren İstanbul hurdacı firması sizlere kaliteli hizmet vermeyi amaçlar. Yapmanız gereken tek şey telefon numaraları üzerinden bizimle iletişime geçmek anında en yakın konumda bulunan hurdacı adresinize gelerek hurdaların tamamını alabilir.

Kurumsal hurdacı firmaları ile çalışırsanız elde edilen kar oranları da büyük oranda artar. Kurumsal hurdacı firmaları sizlere en güncel İstanbul fiyatlarını teklif eder. Hurdacılar adrese gelerek tüm hurdaların alımlarını yapabilir.

Geri dönüşüm firması Ataşehir de kablo hurdası alımları da yapmaktadır. Kablo hurdası kilo miktarı ne olursa olsun hurdacılar tarafından alınmaktadır.

HEMEN ARAYIN