Kavaklı Hurdacı

Kavaklı hurdacı firmamız, hurdacılık hizmetini İstanbul Kavaklı semtinden sürdürmekte, siz değerli müşterilerimizin satışını gerçekleştirmek istediği hurda eşyası bulunması durumunda yerinde inceleme sağlamakta ve satış işlemleri tamamlanınca ödeme anında yapılmaktadır. Yerinde incelenen hurdalarınızın çeşidine göre ayrıştırılma işlemi uygulanmasının nedeni, hurdalarınızdan iyi bir kazanç elde edebilmeniz ve hurda fiyatlarının farklı oluşu nedeniyledir.

Hurdalarınıza güncel fiyat tarifesi uygulayacak olan firmamız, dönüşümü mümkün her türlü hurda çeşidini satın almakta ve bu hurda çeşitleri arasında bakır, alüminyum, krom, demir, çelik ve kablo gibi hurda çeşitleri bulunmaktadır. Kavaklı hurdacı firmamıza 7/24 ulaşarak her türlü dönüşüm sağlanabilmesi mümkün hurda çeşitlerinizin satış işlemlerini gerçekleştirmek için kayıt işlemi oluşturabilirsiniz.

Kavaklı Krom Hurdası Alımı

Kavaklı Hurdacı krom hurda alımı faaliyetlerini krom hurda kodları üzerinden gerçekleştirmektedir. Her krom hurda kodlarına göre ayrıştırılır ve fiyatlandırılır. Krom madeni genel olarak otomotiv sektöründe, çelik sektöründe, kaplamalarda ve tuğla kalıplarında tercih ediliyor. Bu ürünler zamanla kullanım sürelerine bağlı olarak krom hurdaya dönüşüyor. Firmamız uzun süredir krom hurda alımını piyasadaki en yüksek fiyatlarla gerçekleştiriyor. Piyasada en güvenilir hurdacılardan biri olmamızın nedeni de şeffaf fiyat politikamızdır. Krom hurdalarınızı firmamız bünyesinde bulunan hurda toplama araçları ile kapınıza kadar gelip sizlerden teslim alıyoruz. Hurdalarınızın yerinde ağırlığına göre değerlendirilip nakit olarak ödemesi yapılmaktadır. Kavaklı Hurdacı olarak amacımız topladığımız tüm krom hurdaları ekonomiye kazandırmak ve müşterilerimizin de gelir elde etmesini sağlamaktır.

Kavaklı Bakır Alan Hurdacılar

Kavaklı’da bakır hurdası satmak isteyen tüm müşterilerimize hizmet veriyoruz. Beylikdüzü Kavaklı oldukça yoğun bir nüfusa ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca sanayi sitesi de bulunmaktadır. Bu kapsamda imalat artığı ve kullanım sonucu bozulan bakırlar hurda olarak köşeye atılmaktadır. Bakır hurdalarının bekletilmesinin hiçbir şeye faydası yoktur. Ancak satışı her açıdan kazanç sağlar. Yüksek fiyatlı olmasından ötürü hurdasını satan kişiler iyi bir gelir elde edebilirler. Bunların yanı sıra bakır hammadde ihtiyacının karşılanmasına katkı sunulmuş olur. Kırkambar bakır hurdası ve soyma bakır hurdası en çok karşılaşılan bakır hurda türleridir. Bunları satın alıyoruz. Bunların yanı sıra lama bakır ve bobin bakır hurdaları de çok sık ortaya çıkar. Klima boruları da çoğunlukla bakırdandır. Bunlarda gelen bozulmalar bakır boru hurdasının ortaya çıkmasına neden olur. Tüm bakır hurda türleri için Kavaklı hurdacı firmamızı arayabilirsiniz.